Oslo

Norge

Här är Europas miljöhuvudstad 2019

I år uppmärksammas Norges huvudstad som en grön stad. Oslo har nämligen utsetts till Europas miljöhuvudstad 2019.

Frankrike

Europas vackraste tågresor – 8 makalösa rutter

Bakom ånglok i Skottland, under glastak i Rhendalen och utan tak i Pyrenéerna. Vi har listat några av Europas skönaste tågresor.

Norge

48 timmar i Oslo – bästa tipsen i stadens trendigaste kvarter

Det händer massor i Oslo just nu! Spännande arkitektur, nya restauranger och hela kvarter som får nytt utseende. Och naturen ligger bara några stationer bort.

Krönika

Krönika: Karin hyllar ett hippt Oslo

"Ingen fattar riktigt varför mitt hjärta klappar för Oslo. Men okej, jag ska försöka förklara."

Norge

Oslos bästa hotell – från lyx till budget

Ät middag på Fru K, spendera en heldag med museibesök och vikingaskepp på halvön Bygdøy och glo på konst på Munchmuseet. En weekend i vårt grannlands huvudstad bjuder på en skön blandning av natur och kultur. Här kommer några tips på vart du kan bo under din vistelse.

Nyhet

Här är världens bästa bar

New York, London och nu även Stockholm – här finns världens bästa barer.

Norge

24 timmar i Oslo

Så överlever du ett dygn i en av världens dyraste städer utan att bli barskrapad – och får en riktigt kulturell, smakrik och kul upplevelse på köpet.

Förenade Arabemiraten

5 cityskidorter

Skidor på förmiddagen, museum efter lunch och teater på kvällen. Slipp kompromissa och välj stadsnära skidåkning. Vagabond listar fem orter där du kan få allt.

Norge

Oslo i våra hjärtan

De drunknar i OS-medaljer, vinner Melodi­festivalen och enligt FN bor de i världens bästa land. Men varför låta norrmännen ha allt skoj för sig själva? Korka upp champagnen och fira 17 maj du med! Här är vår guide till det bästa av Oslo.

Scroll to Top