Frankrike

7 underskattade städer i Europa för romantisk weekend

Venedig och Paris i all ära, men låt oss lämna gamla klyschor där kärleken fungerar som reklampelare. Vilka andra städer i Europa är otroligt romantiska men underskattade? Vi listar sju favoriter där man kan njuta av platsen, mat, kultur och varandras sällskap.

Island

7 magiska utflykter för en stopover på Island

Ska du mellanlanda på Island och letar efter tips på avstickare från Reykjavik? Här kommer sju isländska upplevelser du hinner med pÙ� ett dygn.

Island

24 timmar i Reykjavik – isgrottor, lunnefåglar och varma bad

Islands huvudstad är kanske inte lika magisk som den omgivande naturen runt omkring, men bjuder på excentriska museum, varma möten och virtuella upplevelser, som är nästan lika bra som "the real thing". Här är våra bästa tips för saker att göra under en dag i Reykjavik.

Nyhet

Isländska lågprisbolaget WOW air gör Sverigepremiär

Igår gjorde det isländska lågprisbolaget WOW air premiär i Sverige. Flygbolaget erbjuder resor till Reykjavik samt till flera destinationer i USA från Stockholm-Västerås flygplats.

Island

24 timmar i Reykjavik

Valsafari, varmkorv, guidad operatur och prisvärd finrestaurang. I behändiga Reykjavik hinner du med mycket på ett dygn.

Island

15 heta Islandstips

Island är hetare och billigare än någonsin – men hur sållar man i det enorma utbudet av aktiviteter? Vi hjälper dig på traven med våra hetaste Islandstips.

Irland

Fem väg­sträckor med kalasvy

Vägen är inte bara en transportsträcka. I vissa fall är den bättre än ­själva ­resmålet. Kör sakta, titta och njut.

Island

Reykjaviks vilda nattliv

Det är mitt i natten det händer. När turisterna börjar tänka på morgondagen gör Reykjaviksborna entré. Nu börjar festen på riktigt.

Cypern

Vagabonds alternativa weekendresor

Vagabond struntar i de klassiska weekendresmålen och ger dig fem andra extraordinära weekendtips. Bara några timmars flyg bort finns strandliv, underbara stadstorg och spa-kurer bland vattenfall.

Island

Sagolandet Island smälter

Berg, islaguner, heta källor och glaciärer. Island är vackert som en saga. Men invånarna är oroliga. De ser hur Vatnajökull krymper. Resan går från Reykjavik i väst till Höfn i öst.

Scroll to Top