San Sebastian/Donostia

Frankrike

13 baskiska hemligheter – bergståg, raviner och pittoreska byar

Baskien, en kulturell region mellan Frankrike och Spanien, bjuder på konst i Bilbao, gastronomisk storhet i San Sebastian och surfing i chica Biarritz. Men vad finns bortom de mest kända turiststråken? Här kommer några tips!

Danmark

Vart ska man åka utomlands i juni? 10 härliga resmål

I juni längtar vi till Medelhavets inbjudande vatten, lummiga vandringsstigar och solnedgångar på mysiga restauranger vid havet. Men även till karga landskap och dramatiska vyer. Här är tio tips på sköna resmål i juni.

Restips

8 saker du måste uppleva i Spanien innan du dör

Hur får man den ultimata spanska upplevelsen? Genom att bocka av samtliga punkter på listan nedanför så klart.

Nyhet

Topplistan: Här är Spaniens tio bästa stränder

Turkost vatten, finkornig, kritvit sand och en svag bris som svalkar i värmen. Älskar du också att spendera timmar på playan? Tridadvisor har låtit sina besökare kora de tio bästa stränderna i ett av svenskarnas absoluta favoritländer – Spanien. Här är hela listan.

Annons
Partner

San Sebastián: Årets kulturhuvudstad är ett av världens bästa resmål

De sägs ha jordens vackraste strand och flera restauranger i världsklass. I år har San Sebastián dessutom blivit utnämnd till en av Europas två kulturhuvudstäder. Visst blir man sugen på att åka dit?! Här är anledningarna till att besöka den spanska pärlan.

Restips

24 timmar i San Sebastián – strandhäng och gourmetmat

Det är lätt att bli förälskad i spanska San ­Sebastián. I stränderna, kullarna och inte minst – den världsberömda baskiska maten.

Restips

14 anledningar till varför du måste skriva upp San Sebastián på din bucket-list

Vagabonds medarbetare besökte den spanska kuststaden San Sebastián (Donostia på baskiska) och blev hopplöst förälskad. Här är varför du borde åka dit.

Restips

Hemligheten bakom det baskiska matundret

I San Sebastian i Baskien finns fler Guide Michelin-stjärnor per kvadratmeter än någon annanstans. Vi letar efter förklaringen till den gudabenådade baskiska maten bland inbjudande pintxosbarer och hemliga gastronomiska sällskap.

Scroll to Top