Shanghai

Kina

7 kopior av städer – som inte alls ligger där du tror

Det sägs ju att imitation är en av de högsta formerna av smicker. De här sju städerna har alla något gemensamt – de är byggda för att efterlikna en annan.

Kina

Stockholm får direktflyg till Shanghai

I sommar får Sverige för första gången en direktlinje till Shanghai i Kina. Det är flygbolaget China Eastern som kommer att flyga till staden från Arlanda fyra gånger i veckan.

Japan

Det här är Asiens 10 bästa restauranger 2017

Asiens bästa restauranger har återigen korats. Vinnaren – för det tredje året i rad – blev den indiska restaurangen Gaggan i Bangkok.

Japan

Världens billigaste Michelinkrogar

Mat i världsklass för under hundralappen? Fullt möjligt. Att äta på en Michelinkrog behöver inte vara dyrt. Här är sju stjärnkrogar som är snälla mot både din gom och plånbok.

Restips

Kika in i Shanghais första 7-stjärniga* hotell

Gourmetrestauranger, en cigarrlounge och privata karaokeklubbar. Wanda Reign on the Bund utgörs av 21 vräkiga våningar som flödar över med lyx. Det nyöppnade hotellet i Shanghai kallar sig för stadens första sjustjärniga hotell.

Nyhet

Här är världens bästa bar

New York, London och nu även Stockholm – här finns världens bästa barer.

Asien

Asiens bästa restaurang finns i Bangkok

Vill du ha en riktigt förstklassig kulinarisk upplevelse när du befinner dig i Bangkok ska du bege dig till Soi Langsuan Ploenchit Road och leta efter en vit villa i kolonialstil. Här hittar du nämligen restaurang Gaggan som har blivit utnämnd till Asiens bästa restaurang för andra året i rad.

USA

Redaktionens favoriter: 10 sköna takbarer

Sommaren är här och vad känns mer rätt än att sitta på en takterrass med ett glas i handen, en svalkande bris i håret och en bedårande skyline att vila ögonen på? Varsågod, vi ger dig våra favoriter bland takbarer världen över!

Kina

Shanghai – här finns framtiden

För 20 år sedan låg här risfält och bondgårdar. Idag ser man en skog av skyskrapor. När resten av världen kämpar med ekonomisk kris skär det snabbväxande Shanghai guld med täljkniv.

Qatar

En fjärran weekend

Ta en långweekend i dubbel bemärkelse. Det finns flera direktlinjer från Sverige som tar dig långt bort utan att slösa tid på mellanlandningar. Addera någon extra dag för maximal upplevelse.

Scroll to Top