Tallinn

Estland

Cityguide till Tallinn – 21 tips för en lyckad weekend

En exotisk sagostad på nära håll där du solar och badar på stans egen Copacabana och äter en järnvägsburgare i en hipstercontainer, välkommen till Tallinn!

Estland

Panoramautsikt över Tallinn med stadens nya pariserhjul

En ny turistattraktion har öppnat i Estlands huvudstad. Skywheel of Tallinn är namnet på det unika pariserhjulet, som är placerat på taket till köpcentret T1 Mall of Tallinn. Där kan besökarna njuta av en panoramautsikt över staden.

Estland

Fotografiska öppnar flera museum runt om i världen

För nio år sedan slog Fotografiska upp portarna i Stockholm. Nu satsar de på att etablera sig internationellt. Först ut blir Tallinn, där museet öppnar i juni.

Nyhet

Stockholm får nytt direktflyg till Tallinn

I höst startar lågprisbolaget Norwegian en ny direktlinje till Estlands huvudstad Tallinn från Arlanda. Premiärflyget går den 30 oktober, sedan blir det tre avgångar i veckan.

Estland

Nu kan du träna gratis på Europas mysigaste flygplats

På Lennart Meri Tallinn Airport i Estland kan du träna gratis medan du väntar på flyget. Gymmet, som drivs av MyFitness öppnade i slutet av 2017 och är det första i Europa som är beläget direkt i flygplatsterminalen, enligt Lonely Planet.

Estland

Estland: 7 trendiga tips för en weekend i Tallinn

Katrina Sokk älskar sin hemstad Tallinn och brinner för den kreativa våg som sköljt över staden de senaste åren. Här är hennes bästa tips för dig som vill uppleva det trendiga Tallinn!

Israel

10 härliga städer för en weekendresa i höst

Vilket är det bästa sättet att motverka eventuell höst- eller vinterdepp om inte en resa? Här listar vi tio sköna weekendstäder, och vad du inte får missa när du reser dit.

Estland

10 favoritrestauranger i Tallinn

Estlands huvudstad har under de senaste åren blivit en het matmetropol. Missa inte den senaste trenden i staden, "resto", som står för ett slags avslappnad restaurangstil, ofta inredd som ett hem. Smaklig måltid!

Estland

Tallinn – en modern sagostad

Ibland känns Estland modernast i världen. Samtidigt är Tallinn vår närmsta sagostad. En stad full av historier. Och historia.

Estland

5 europeiska stadsoaser

Stadspuls i all ära. Men tacka vet vi att slå ut en filt och avnjuta en picknick i det gröna. Vi tipsar om bästa parkerna i fem Europastäder.

Scroll to Top