Annons
Partner

Med tåget till slott och vinodlingar i en av Tysklands vackraste regioner

Det är få ställen i världen där du hittar allt ifrån barockslott, en fantastisk natur, vingårdar, kulturupplevelser och världens kanske mest kända porslinsfabrik på ett och samma ställe. Här får du de bästa tipsen för en tågresa till Dresden Elbland i mellersta Tyskland!

Annons
Partner

Ta tåget till Bremen – upplev natur, hippa kvarter och unika världsarv

Spännande sevärdheter och evenemang, naturupplevelser mitt i stan, historiska byggnader, hållbara alternativ och en sagolik atmosfär – vi pratar såklart om Bremen i Tyskland! Sugen på en weekend i höst? Då borde du hoppa på tåget och åka hit!

Annons
Partner

Ta direkttåget till Europas coolaste huvudstad – bästa Berlintipsen

Från och med 27 juni kan vi äntligen ta direkttåget till Berlin – staden som rymmer allt ifrån historiska sevärdheter, stora parker och sjöar till god mat och ett bra nattliv. Och i dagarna öppnade stadens hotell igen för utländska turister. Så vad väntar du på? Här är våra bästa Berlintips!

Annons
Partner

Sex episka tågsträckor att uppleva i Tyskland

Till Tyskland tar du dig snabbt från Sverige, och landet är även ett säkert resmål att vistas i. Väl här kan du ta dig fram mellan vackra städer och unik natur med tåget. Hoppa ombord och följ med på resa du sent ska glömma!

Annons
Partner

Med tåget till unika upplevelser i Tyskland och Bremen

Drömmer du om vart nästa resa ska gå? Varför inte ta tåget söderut för att uppleva en härlig weekend i Bremen som ligger i norra Tyskland. I landet finns dessutom många fantastiska tågsträckor som tar dig genom en vacker natur och sevärdheter.

Annons
Partner

Ta tåget till Niedersachsen – upplev dessa nio unika städer

Charmig arkitektur, kulinariska upplevelser, kulturella sevärdheter, god mat och dryck samt en vacker natur väntar på dig i Niedersachsens nio historiska städer, som ligger på nära avstånd från Sverige. Regionen har en hög säkerhets- och hygiennivå när det gäller coronapandemin, och Tyskland är ett av de länder som fått bäst betyg för sin hantering av covid-19.

Annons
Partner

Tysklands första tågdestination: Din guide till vackra Hamburg

Hamburg är inte bara en vacker och grönskande plats, det är dessutom en av världens mest hållbara städer – något som märks tydligt väl här. Till Hamburg tar du dig enkelt med tåg, för en både behaglig och miljövänlig resa.

Annons
Partner

Tysklands 16 vackraste tågsträckor

I Tyskland finns många tågsträckor som verkligen uppfyller uttrycket "resan är målet". Här är några av de vackraste.

Annons
Partner

Karta över Tysklands vackraste tågsträckor

Du vet säkert att du kan ta tåget till Tyskland, men visste du att det även finns många tågsträckor i Tyskland som är värda att uppleva i sig? På den här kartan kan du se några av sträckorna!

Annons
Partner

Karta över tåglinjer i Tyskland

Det är enkelt att ta sig runt i Tyskland via tåg, vilket denna karta visar. Här är Tysklands största tåglinjer!

Scroll to Top