• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nytt observationsdäck med 360 graders utsikt över New York

  Det nya observationsdäcket i New York invigs i mars. Kolla in bilderna på Edge, stadens högsta observationsdäck utomhus.

  Nytt observationsdäck med 360 graders utsikt över New York
  Grym utsikt över metropolen New York. Foto: Eli Parry

  Observationsdäcket Edge kommer att bli det högsta observationsdäcket utomhus i New York och öppnar 11 mars 2020. Observatoriedäcket kommer att ligga på våning 100. Med sina 335 meter kommer den vara den högsta plattformen utomhus och en av de högsta observatoriedäcken i staden.

  Observatoriedäcket kommer vara omgivet av glaspaneler som ger en fantastisk utsikt över New York. För de som vågar kan man stå på det helglasade golvet och titta på världen nedanför. Förutom att vara en turistattraktion, är 30 Hudson Yards även en kontorsbyggnad med kända hyresgäster som bland annat HBO och CNN.

  Champagnebaren

  Edge kommer vara öppet dagligen till midnatt. Priset för vuxna är 36 dollar om man bokar online och 38 dollar om man betalar på plats, för barn är priset 31 dollar online och 33 dollar på plats.

  Förutom utsikten finns även en champagnebar för den som vill skåla med lite bubbel. På våningen ovanför ligger restaurangen Peak som serverar fika, lunch och middag.

  30 Hudson Yards ligger på den västra delen av Manhattan. Foto: Eli Parry

  Sugen på att äta något eller shoppa en stund efter besöket? Kolla in butikerna och restaurangerna i Hudson Yards. Foto: Eli Parry

  Inget för höjdrädda. Foto: Eli Parry

  Edge blir det högsta observationsdäcket utomhus New York när det öppnar dörrarna nästa år.Foto: Eli Parry

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!