• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Vagabonds tågevent inställt – men specialtidning om tåg snart i butik

  I och med ökad smittspridning är årets stora tågevent på Stockholms Centralstation inställt. Men missa inte Vagabonds nya specialtidning om tågresor som släpps i november!

  Vagabonds tågevent inställt – men specialtidning om tåg snart i butik
  Kolla in Vagabonds nya specialtidning om tåg! Foto: Karin Wimark/GettyImages

  Den 20 november skulle Vagabond stå värd för ett tågevent på Stockholms Centralstation, tillsammans med sponsorerna Tysklands turistbyrå, Italiens turistbyrå, Visit Flanders, Snälltåget och Inlandsbanan. Av hänsyn till de nya restriktionerna för minskad smittspridning har vi valt att ställa in och flytta eventet till ett nytt datum nästa år.

  – Det känns tråkigt. Det är tredje året i rad som vi ordnar tågevent på Centralen och intresset bland våra läsare har varit mycket stort. Men med tanke på det ökade smittläget i Sverige så kändes det som ett självklart beslut att ställa in. Vi återkommer så snart vi har ett nytt datum klart, säger Fredrik Brändström, chefredaktör på Vagabond.

  Specialtidning om tåg

  Vänner av tågresor behöver dock inte sörja. 24 november släpper Vagabond ett specialnummer om tågresor, med våra bästa tips för en tågluff i Europa, reportage från tågresor i Vietnam, USA och Afrika och mycket annat. Numret går ut till alla prenumeranter och säljs även i butik.

  – Vi ser ett stort intresse för tågresor, trots den rådande pandemin. Allt fler anser att något måste göras så att vi kan resa mer hållbart. Och när resandet väl tar fart igen efter corona kommer det att vara Europa och närområdet som är i fokus för de flesta resenärer. Därför är jag övertygad om att efterfrågan på tåg kommer att öka på längre sikt, inte minska, säger Fredrik Brändström.

  Snart i butik... 

  tågtidning
 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!