Annons
Annons
Ön Syros tillhör ögruppen Kykladerna. Foto: Istock

Ön Syros tillhör ögruppen Kykladerna. Foto: Istock

Nyhet

Drömjobbet: Ta hand om katter på grekisk ö

Gratis boende, lön och obegränsat med gos. Det väntar den lyckliga personen som landar jobbet på katthemmet God's Little People Cat Rescue på den grekiska ön Syros.

Text: Johanna Jackson • 2018-08-13 Uppdaterad 2021-06-23

Ett hem för hemlösa katter på den grekiska ön Syros, som ligger cirka 4 timmar söder om Athen med färja, letar efter en ny person som kan ta hand om organisationens 55 katter. 

I annonsen som lades ut på Facebook tidigare i veckan beskriver ägarna att de letar efter en “mogen och uppriktig passionerad kattälskare”, “helst över 45 år” som “vet hur man hanterar många katter och skulle älska att vara i deras sällskap”. 

Den som får tjänsten kommer att få bo i ett hus på ön Syros – “ett riktigt litet paradis”. El och vatten ingår och huset har en egen trädgård med utsikt över Egeiska havet. Förutom att utfodra och ta hand om katterna, bör man även kunna ta hand om turister, särskilt under sommaren, går det att läsa i annonsen.  

Andra kvaliteter som efterfrågas är “ett hjärta av guld” och ett körkort för en manuellt växlad bil, eftersom man kommer behöva köra katterna till veterinären vid behov.

Sedan annonsen lades ut har den delats över 25 000 gånger och fått över 21 000 kommentarer, här kan du läsa den i sin helhet.

17 härliga platser i Irland att skriva upp på din bucket-list

8 resmål i vÙ�rlden för alla som älskar katter


Text: Johanna Jackson • 2018-08-13
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top