Annons
Annons
Norwegian blir det första lågprisflygbolaget i världen att erbjuda gratis wifi på interkontinentala flygningar. Foto: Norwegian

Norwegian blir det första lågprisflygbolaget i världen att erbjuda gratis wifi på interkontinentala flygningar. Foto: Norwegian

Nyhet

Gratis wifi på Norwegians långdistansflyg

Norwegian ska installera wifi på sina långdistanslinjer. Det betyder att passagerare som flyger mellan Europa och Nord- och Sydamerika samt mellan Europa och Asien kommer få möjlighet att surfa, läsa mejl och hålla sig uppdaterade på sociala medier under flygturen.

Text: Linnéa Axelsson • 2019-01-15 Uppdaterad 2021-06-23

År 2011 blev Norwegian det första flygbolaget i världen att lansera gratis wifi på linjer i Europa. Nu kommer de även att erbjuda wifi på långdistansflygen. 

– Sedan vi lanserade wifi på våra flygningar i Europa 2011 har flera miljoner kunder surfat ombord. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra kundupplevelsen och är stolta över att vara det första lågprisbolaget som erbjuder gratis wifi på långdistansflygningar, säger Boris Bubresko, chef för affärsutveckling på Norwegian, i ett pressmeddelande. 

Den som vill ta del av det trådlösa nätverket kommer att ha två alternativ att välja mellan – ”Basic option” och ”Premium option”. Det försnämnda är gratis och gör det möjligt att surfa samt skicka meddelanden och mejl. ”Premium option” är ett alternativ som gör att man dessutom kan streama musik, filmer och tv-serier. Det kommer att kosta 12,95 euro för tre timmar.

5 måsten i Etiopien – utomjordisk skönhet

Hurtigruten expanderar – snart går turer till Alaska

Här är världens säkraste flygbolag


Text: Linnéa Axelsson • 2019-01-15
NyhetFlyg

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen