Annons
Annons
Foto: istock.

Foto: istock.

Nyhet

Nu kan du vara spritt språngande naken – i centrala Paris

Är du en av de som föredrar adamsdräkten och tycker att kläder ofta är överflödiga? Nu kan du näcka i modehuvudstaden Paris. En naturistzon har nyligen öppnat upp i parken Bois de Vincennes.

Text: Johanna Jackson • 2017-09-04 Uppdaterad 2021-06-23

Den nya zonen öppnade upp i augusti efter en tid av diskussioner med syfte att hitta en lämplig plats. Ett tidigare förslag var att placera nudistparken vid floden Seine, men det avslogs med anledning att platsen ansågs vara för exponerad.

Naturistparken som har förlagts till det 12:e arrondissementet är än så länge bara öppen på prov och kommer att ta emot besökare dagligen fram till den 15 oktober, skriver CNN. Varnande skyltar har satts upp utanför området och voyeurism kommer inte tolereras.    

Frankrike är en av världens populäraste destinationer för nudister och naturister och ungefär 100 nakenstränder  enligt The Telegraph och hundratals officiella naturistcampingar

Men det har länge saknats en officiell plats för naturister i landets huvudstad för de som vill vara nakna på allmän plats utan lagliga påföljder. Fram till nu. 

5 weekendstäder för dig med liten reskassa

10 tips till romantiska Paris

Ny nakenrestaurang i Tokyo portar överviktiga – och folk över 60


Text: Johanna Jackson • 2017-09-04
NyhetParis

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen