Foto: Istock.

Foto: Istock.

Nyhet

WOW Air börjar flyga till Miami

Det isländska flygbolaget WOW Air hade nyligen premiär i Sverige och nu utvidgar man med ytterligare en amerikansk destination – från och med den 5 april 2017 börjar de flyga till Miami via Reykjavik.

Text: Johanna Jackson • 2016-09-08

I maj hade WOW Air Sverigepremiär och började flyga till flera destinationer i USA från Västerås. Nyligen meddelade man att man kommer att flytta till Arlanda och nu står det klart att lågprisflygbolaget lanserar Miami som ny destination. 

– Vi kommer att flyga till Miami International Airport där utbudet av lågprisflyg hittills varit väldigt begränsat. Från Miami är det dessutom enkelt att resa vidare till Syd- och Centralamerika och även Karibien, säger Skúli Mogensen, vd och ägare, WOW Air. 

WOW Air börjar flyga till Miami

Linjen kommer att gå tre gånger i veckan och startar inte förrän nästa år. Men redan nu kan man boka biljetter på flygbolagets hemsida med ett premiärpris på 1 399 kronor för en enkelbiljett. Premiärpriserna gäller bara fram till måndag den 12 september. Därefter kommer frånpriset på en flygbiljett att ligga på 2 175 kronor enkel väg. Då ingår flygskatter och ett handbagage på upp till 10 kilo.

Sedan tidigare erbjuder WOW Air flyg till New York (med start den 25 november), Boston, Washington D.C, San Francisco, Los Angeles, Toronto och Montreal, samtliga via en mellanlandning i Reykjavik. 

Missa inte att gilla Vagabond på Facebook för fler resenyheter i ditt flöde.

Lågprisflygbolag lanserar billiga USA-resor från Arlanda

Stort sug efter resor – hit reser svenskarna i höst

24 timmar i Miami – fÙ?rlusta dig i fåfängans huvudstad

24 timmar i Fort Lauderdale – Floridas Venedig


Text: Johanna Jackson • 2016-09-08
Nyhet

Scroll to Top