Redaktionen

Redaktionen

Nyhet

Londonveteran? − Ny guide tar dig till platserna du inte visste fanns

Vill du upptäcka en ny sida av London och undvika turistfällorna? Den nya internettjänsten ”My Real London” guidar dig till ett personligare London.

Text: Redaktionen • 2015-02-02

Tillsammans med Expedia Sverige, har Nikola Marinkovic tagit fram en tjänst där Londonbor och resenärer delar med sig av sina personliga tips till några av Londons bästa doldisar, ställen som är värda att besöka men är tillräckligt okända för att ha hamnat med i guideböckernas topp-tio-listor.

London är en världsmetropol som årligen gästas av hundratusentals svenskar, så varför inte testa pÙ� en unik upplevelse, anser Nikola Marinkovic.

Har du till exempel hört talas om HintHunt, en skräckfilmsinspirerad plats där man blir inlåst med en grupp människor för att sedan kämpa om att ta sig ut innan tiden tar slut? Eller om Evans & Peel Detective Agency, där du kan dricka cocktails i 20-talsanda?

På My Real London får du tips på de bästa platserna för b.la. kändisspaning, restauranger, pubar och parker. När du besöker hemsidan kan du välja mellan olika kategorier så som gastronomi, romantik, spänning, shopping etc.

När du klickar dig vidare får du fram en sida där användare har lagt upp tips på sina favoritställen. Kanske har du själv annorlunda tips du vill dela med dig av?

Kolla in sidan på: myreallondon.expedia.se

Jennie Johansson 

Missa inte:

Nyheter: 
Bollhav för vuxna i London
London: Nattöppet i tuben

Sevärdhet: Londons nya turistattraktion
Lista: 50 saker du inte får missa i London

 

 


Text: Redaktionen • 2015-02-02
Nyhet

Scroll to Top