Annons
Annons
Höghus i Toronto med vatten framför och folk som paddlar kajak

Från Toronto är det inte långt till närmsta vildmark kring de Stora sjöarna. Foto: GettyImages

Nyhet

Ny direktlinje till Toronto från Köpenhamn och Stockholm

SAS utökar sitt nätverk i Nordamerika och öppnar direktlinjer till Toronto från Köpenhamn och Stockholm med start den 2 juni 2022.

Text: Helle Kikerpuu • 2022-02-10 Uppdaterad 2022-02-10

Toronto är den fjärde största staden i Nordamerika och största staden i Kanada, en storstad med ett brett utbud av upplevelser för resenärer, från stora sport- och kulturevenemang till vidsträckta naturområden runt de Stora sjöarna.

– Vi är glada över att nu kunna erbjuda direktlinjer från Skandinavien till Toronto, vilket är ett steg i att stärka vårt nordamerikanska nätverk. SAS nya rutter kommer att göra det enklare och bekvämare för resenärerna att resa mellan Skandinavien och Kanada. Med avgångar från Skandinavien vid lunchtid och från Toronto på eftermiddagen erbjuds bra anslutningar i båda riktningar till andra destinationer, säger Karl Sandlund, EVP Commercial, SAS.

SAS direktlinjer till Toronto startar den 2 juni 2022, förutsatt att SAS får de tillstånd som krävs från myndigheterna, men biljettförsäljningen börjar nu.

Under den kommande sommarsäsongen kommer SAS att flyga till totalt sju destinationer i USA och Kanada: Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington DC och Toronto.

Avgångar till och från Toronto:

Köpenhamn-Toronto: tisdag, torsdag och söndag
Toronto-Köpenhamn: måndag, onsdag och fredag

Stockholm-Toronto: måndag, onsdag, fredag och söndag
Toronto-Stockholm: tisdag, torsdag, lördag och söndag


Text: Helle Kikerpuu • 2022-02-10
NyhetFlyg

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen