Foto: Istock.

Foto: Istock.

Nyhet

Ryanair portar småbarnsmamma på livstid efter bråk

Mamman blev tillsagd att kontrollera sin son som spottade på, och störde andra medpassagerare ombord. Enligt uppgifter svarade kvinnan då med hot och aggression mot personalen. Konsekvensen? Hon portas från flygbolaget.

Text: Johanna Jackson • 2016-07-07

Incidenten urartade ombord på ett Ryanair-plan som skulle flyga från Barcelona till Liverpool. Redan under boardningen ska den tvåårige pojken ha börjat spotta på andra passagerare och problemet fortsatte även ombord på flygplanet, skriver Liverpool Echo.

När kvinnan blev ombedd att sätta stopp på sitt barns agerande och spänna fast honom ska hon ha svarat genom att bli hotfull mot personalen och genom att fälla kränkande kommentarer.

Personalen kontaktade polis som såg till att möta familjen på fem på flygplatsen i Liverpool där de eskorterades av planet. Inga rättsliga åtgärder togs men kvinnan fick en varning från flygbolaget och blir alltså bannlyst från att flyga med Ryanair i framtiden.

­– Vi kommer inte att tolerera oregerligt eller störande beteende under några som helst omständigheter, säkerhet och komfort för våra kunder, besättning och flygplan är vår högsta prioritet, säger en talesperson för flygbolaget till Liverpool Echo. 

Kvinnan har inte kommenterat händelsen. 

15 situationer när det är extra jobbigt att resa med barn

Ryanairs VD:s dråpligaste citat genom tiderna

Här är världens 10 längsta flygrutter


Text: Johanna Jackson • 2016-07-07
Nyhet

Scroll to Top