Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Nyhet

Vagabond ökar – nu 154 000 läsare

Vagabond trotsar den negativa trenden i tidningsbranschen. Förra året blev vi ännu större, och har nu 154 000 läsare enligt en ny undersökning. Tack för stödet, kära läsare!

Text: Redaktionen • 2019-03-08 Uppdaterad 2021-06-23

Tidningsbranschen går knackigt, det är ingen hemlighet att många titlar tappar läsare och säljer färre tidningar än tidigare. Därför känns det extra kul att Vagabond är en av de få som går emot strömmen bland svenska tidskrifter. SIFO-undersökningen Orvesto Konsument helår som publiceras idag visar att Vagabond förra året ökade med 5 000 läsare, nu har vi hela 154 000 läsare!

– Det känns väldigt glädjande, särskilt i dessa tider. De senaste åren har Vagabond faktiskt ökat för varje år, så här många läsare har vi inte haft sedan 2012, säger Fredrik Brändström, chefredaktör på Vagabond.

Under 2018 har Vagabond bland annat släppt en tematidning om tågresor, som blev en stor försäljningsframgång, synts flitigt i media och arrangerat uppmärksammade event. Undersökningen visar att Vagabond är ett starkt varumärke. Framförallt handlar det om att satsa på kvalitet och på så sätt bygga upp sin trovärdighet, menar Fredrik Brändström.

– Vi är Sveriges främsta reseexperter, det är för vår expertis och trovärdighet som folk läser Vagabond. Vi är passionerade för vårt ämne och inte rädda för att vara personliga och tycka till, vilket jag också tror att många uppskattar.

Vagabond listar: Bästa resmålen 2019


Text: Redaktionen • 2019-03-08
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen