Annons
Annons
Foto: Privat.

Foto: Privat.

Restips

Deras kompis kunde inte följa med på resan – bjöd in en främling med samma namn

Skulle du tacka ja till att följa med på en resa med personer du aldrig träffat förut? Det var i alla fall vad Joe McGrath från Manchester gjorde.

Text: Johanna Jackson • 2017-04-11 Uppdaterad 2021-06-23

När en grupp vänner från Bristol, Storbritannien insåg att deras vän Joe McGrath inte skulle kunna följa med på deras inplanerande Mallorca-resa kom de på en ganska okonventionell lösning på problemet: att bjuda in någon med samma namn. 

De nio vännerna hade bokat in en resa till Mallorca för att fira en av vännernas 30-årsdag. Men i sista sekunden stod det klart att Joe inte skulle kunna följa med. För att pengarna de lagt ut på biljetten inte skulle gå förlorade kom de därför på idén med att hitta en ersättare.

Efter en snabb sökning på Facebook hittade de en lämplig kandidat och beslutade sig för att bjuda in honom. Och det blev en succé.

För Bored Panda berättar Joe McGrath den andre att han minst sagt blev förvånad när han fick förfrågan, men att han tackade ja efter lite betänkande. Ett beslut han inte har ångrat. Förutom en gratis resa fick han dessutom nya kompisar.

– Jag kunde inte, inte Ù�ka. Något sådant här kommer aldrig hända igen. Alla var så trevliga… Det gjorde mitt år och jag fick nya goda vänner. Det var toppen! säger han till sajten.

 Gilla Vagabond på Facebook™?för mer reseinspiration i ditt flöde!

Kille besöker Australien – är långt ifrån imponerad

15 tecken på att du är beroende av resor


Text: Johanna Jackson • 2017-04-11
Restips

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top