I en amerikansk undersökning uppgav hela 20 procent av de tillfrågade att de har haft sex i luften. Foto: Love Cloud.

Restips

Här är flygbolagen som låter dig ha sex i luften

Har du alltid velat gå med i 10 000-metersklubben? Nu kan du göra det – utan att varken bryta några lagar eller väcka missnöje hos kabinpersonalen och andra passagerare.

Text: Johanna Jackson • 2016-07-13

Kärlek uppe i luften – på flygplanstoaletten närmare bestämt – är kanske inte för alla. Men medan vissa tycker att älskog i kabinen är både ohygieniskt, oförskämt och avtändande är det en spännande fantasi för andra.

Och även om det kanske inte är direkt olagligt att ha samlag uppe i luften finns risken att man bestraffas med böter för olydigt eller störande beteende eller drar på sig arga och dömande blickar från kabinpersonalen.

Ett flygbolag i Ohio har dock en lösning som gör att man slipper dessa konsekvenser – de erbjuder nämligen flygturer som riktar sig just till par som önskar gå med i den beryktade 10 000-metersklubben. 

Här är flygbolagen som låter dig ha sex i luften
Flamingo Air.

Flamingo Air är baserade i Cincinnati och erbjuder “Romantiska paket” där de låter par förfoga över en specialinredd kabin som de vill under en timmas flygtur. Och rent tekniskt kommer man inte upp på 10 000 meter, men principen är densamma. 

Kostnaden för färden ligger på motsvarande 4 000 kronor. Paketet inkluderar champagne, choklad och “en väldigt diskret pilot” enligt flygbolaget själva. Något som säkert uppskattas av kunderna eftersom kabinen och cockpiten endast är åtskilda av ett draperi, enligt resemagasinet Travel And Leisure. 

Här är flygbolagen som låter dig ha sex i luften
Flamingo Airs flygplanskabin. Foto: Flamingo Air.

Flamingo Air i Ohio är dock inte det enda flygbolaget som specialiserar sig på att ta upp kärleksstinna par i luften.

Här är flygbolagen som låter dig ha sex i luften
Glamourös ombordstigning på Love Cloud. Foto: Love Cloud.

Bland annat finns det ett flygbolag – Love Cloud – i Las Vegas som erbjuder samma upplevelse och på Stavertons flygplats i Gloucestershire, Storbritannien finns ytterligare ett flygbolag som erbjuder tjänsten.

Här är flygbolagen som låter dig ha sex i luften
Foto via Mile high flights i Storbritannien.

Här kan par få en avskild stund i baksätet av ett ombonat Cessnaplan som är utrustat med draperier. Vill man lyxa till det väljer man VIP-paketet som inkluderar jordgubbar och champagne. För detta betalar man drygt 10 500 kronor för två personer, eller 12 000 kronor om man är tre i sällskapet. 

14 tecken på att du dejtar en vagabond

10 romantiska sommarresor


Text: Johanna Jackson • 2016-07-13
RestipsFlyg

Scroll to Top