Annons
Annons
Foto: Istock.

Foto: Istock.

Restips

Få betalt för att resa runt i USA – och dricka öl

Älskar du öl och har inget emot att spendera sommaren med att dricka massor av det samtidigt som du får se olika platser i det stora landet på andra sidan Atlanten? Börja fila på CV:t – det här är den perfekta praktikplatsen för dig.

Text: Johanna Jackson • 2017-03-15 Uppdaterad 2021-06-23
Annons

Den Floridabaserade barkedjan World of Beer letar nya praktikanter. Förra året skickade de iväg tre stycken öl-fantaster runt om i världen för att testa nya sorter, besöka bryggerier och insupa allt som heter ölkultur. I år gör de en repris på konceptet fast med en skillnad – att resorna sker uteslutande i USA.

Vem kan då söka? Av uppenbara skäl måste sökanden vara minst 21 år. Dessutom letar World of Beer efter kreativa och sociala människor med passion för öl i alla dess former, från ipor till apor och stouts. Och de lyckligt lottade ska naturligtvis inte bara supa till och ligga på latsidan – i jobbet ingår även dokumentation av äventyret med film, text och bilder.

Men som tack för den mödosamma insatsen som sträcker sig mellan maj och augusti ingår då alltså alla resekostnader och en lön på nätta 12 000 dollar, vilket motsvarar 107 000 svenska kronor i runda slängar. Trist va?

Jobbansökan ska ske i form av en video, som de sökande laddar upp på hemsidan. 

För att söka behöver man dessutom en amerikansk adress, men Vagabond kunde i alla fall inte hitta ett krav på ett amerikanskt medborgarskap. Fritt fram för svenskar att pröva sina chanser med andra ord. 

Gilla Vagabond på Facebook för mer reseinspiration i ditt flöde!

Källa: cntraveler.com

Det här företaget vill skicka fem personer på en gratisresa för att blogga

10 roliga utlandsjobb

Världens bästa ölresor – 9 turer för törstiga turister


Text: Johanna Jackson • 2017-03-15
Restips

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top