Annons
Annons
Bilden är en genrebild. Foto: Istock

Bilden är en genrebild. Foto: Istock

Restips

Hungriga passagerare fick hjälp av mystisk pilot – beställde pizza till hela planet

Precis när passagerarna trodde de skulle behöva gå hungriga i väntan på nästa flyg, dök en pilot upp och räddade situationen genom att beställa pizza till hela planet.

Text: • 2017-02-16 Uppdaterad 2021-06-23

Air Canadas plan, som var på väg till St Johns i Kanada, hade tvingats landa i Fredericton. Där blev passagerarna tillsagda av personalen att det inte var möjligt att få mat levererad, då det var sent på dygnet och flygplatsrestaurangerna var stängda.

En pilot från ett rivaliserande flygbolag räddade då situationen. En passagerare berättade för CBC att piloten dök upp från ingenstans. ”Jag kommer från West Jet och vi gör saker och ting annorlunda” ska piloten ha sagt följt av ”Vem vill ha pizza?!”

Piloten ska ha bott i Fredericton i några år och visste att det fanns några öppna pizzerior. ”Med lite anstränging kommer man långt när det gäller kundservice” ska han ha sagt. 

Inom en halvtimme hade fyra extra stora pizzor levererats och piloten betalade för maten ur egen ficka. Senare ska Air Canada bett passagerarna om ursäkt och uttryckte uppskattning för den mystiska piloten. 

Kroatien: Segling bland obebodda öar

Quiz: ”Jag älskar dig” på 10 språk – kan du gissa alla rätt?

Kille besöker Australien ’� är långt ifrån imponerad


Text: • 2017-02-16
Restips

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen