Annons
Annons

1259080.jpg

Nyhet

Buda på lyxklassen – högstbjudande vinner

Trött på trånga ekonomisäten? Snart blir SAS det senaste i raden av flygbolag som erbjuder budgivning på uppgraderingar. Den 25 april startar flygbolaget den nya tjänsten.

Text: Johanna Jackson • 2016-04-13 Uppdaterad 2021-06-23

SAS senaste påhitt för att fylla sätena i affärs- och förstaklasser är att låta passagerare buda på de åtråvärda biljetterna. 

Det nya konceptet heter SAS Upgrade och är tillgängligt på flygbolagets samtliga linjer. Liknande koncept finns sedan tidigare även hos flygbolag som Air Berlin, KLM, Delta Airlines och Lufthansa, för att nämna några. Och snart kan även SAS-resenärer buda på uppgraderingar, då till klasserna Plus och Business som bland annat ger dig tillgång till lounge, bättre service ombord och fast track. 

Buda på lyxklassen – högstbjudande vinner
Affärsklassen i SAS.

Det kommer gå att buda på en uppgradering fram till 48 timmar före avresa. Det är dock ingen auktion utan man lägger bara ett bud per person. Sedan får den som bjuder högst ett besked via mejl 36 timmar före avresa. 

– Vi arbetar hela tiden på att utveckla och stärka vår produkt med innovativa erbjudanden till våra kunder. Nu ger vi våra kunder möjligheten att lägga ett bud på en uppgradering och göra en bra affär, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS i ett pressmeddelande. 

Bildspel: Inuti The Residence – världens lyxigaste flygplanssvit

6 tips för att undvika att bli sjuk under flygresank

5 extrema thailändska delikatesser


Text: Johanna Jackson • 2016-04-13
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top