• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Skapa en fotobok tillsammans och föreviga era semesterminnen

  Vi lever i en tid då de flesta knäpper tusentals bilder men att framkalla dem är inte lika vanligt längre. Med hjälp av den nya appen Once Upon kan man skapa fotoböcker från semestern direkt i mobilen – och det unika är att alla i resesällskapet kan hjälpas åt och jobba i boken samtidigt.

  Skapa en fotobok tillsammans och föreviga era semesterminnen
  Foto: Once Upon

  Den svenska appen Once Upon är den första i världen med funktionen att man kan skapa en fotobok tillsammans men i varsin mobil. 

  – Det är enkelt, man sparar en massa tid och alla får chansen att bidra med både bilder och sin kreativitet. Sen är det fantastiskt kul att skapa något tillsammans, säger Once Upons vd Lina Andersson. 

  Lina Andersson förklarar hur det fungerar. 

  – Hela gänget laddar ner appen, en av personerna skapar boken och bjuder sedan in de som vill vara med och bidra med sina bilder. Sedan placerar var och en bilder på uppslag i boken direkt från sin mobil. Man hjälps åt och det är ingen väntan på att se hur det blir utan allt som händer uppdateras med en gång, säger hon. 

  Under sommaren erbjuds 20 procent rabatt på alla fotoböcker där man samarbetat. Appen finns tillgänglig både på App Store och Google Play.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!