• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Portugals strandhotell för surf, yoga och vandring

  Det här kan vara Portugals hetaste ställe för surfare, men hit kommer även barnfamiljer, vandrare och den som vill yoga och se ut över havet. Det är ett boende som suddar ut gränsen mellan hotell, vandrarhem och surfläger.

  Portugals strandhotell för surf, yoga och vandring
  Perfekt för den som vill lära sig surfa men som också vill bo bra och kanske passa på att yoga eller vandra. Foto: Noah Surf House

  Noah Surf House är surfing-Europas senaste hotspot och lika mycket ett aktivitetscenter som hotell och vandrarhem. Det nyöppnade surfcentret ligger 30 minuter norr om populära Ericeira i den vågrika, mindre kända orten Santa Cruz.

  Här är luftkonditionering bannlyst och oändlighetspoolen uppvärmd av solens strålar. Hotellrummen ser ut som moderna glaskuber med solpaneler på taken, sovsalarna är minimalistiska och eldstäderna med gemensamma ytor inbjudande. Restaurangen serverar lokala råvaror och man kan avnjuta maten och drickat från i baren, inomhus eller ute på den härliga terrassen med utsikt över havet.

  Dessutom är aktivitetslistan lång. Börja dagen med en surflektion, ta ett förmiddagsåk i skateparken och vandra längs kusten på eftermiddagen. Avsluta dagen med ett yogapass på sup-brädor i poolen och gemensam middag vid lägerelden.

  • Från 650 kr/natt för sovsal och från 1 750 kr/dubbelrum.

  Kolla in deras hemsida för mer information: noahsurfhouseportugal.com 

  Foto: Noah Surf House

  Foto: Noah Surf House

  Foto: Noah Surf House

  Foto: Noah Surf House

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!