Annons
Annons
Foto: Brewdog

Foto: Brewdog

Nyhet

Det här hotellet i Skottland har en ölkran i varje sovrum

Ölkranar i varje rum, utsikt över bryggeriet och till och med en minikyl i duschen fylld med öl, för att.. Ja, varför inte? I början av 2019 är det tänkt att det nya ölhotellet i Skottland med anslutning till bryggeriet Brewdog ska öppna.

Text: Johanna Jackson • 2018-02-23 Uppdaterad 2021-08-16

Ölnördar hör upp! Inom snar framtid kommer ni att kunna checka in på inte bara ett, utan två olika hotell med fokus på hantverksöl.

Vagabond har tidigare skrivit om Brewdogs planer på att öppna ett hotell i anslutning till sitt nya bryggeri i Colombus Ohio och nu står det klart att de planerar att öppna ytterligare ett hotell. Detta efter att Brewdog förvärvat en fastighet i anslutning till deras huvudkontor i byn Ellon, på Skottlands östkust, cirka tre timmar norr om Edinburgh.

Det här hotellet i Skottland har en ölkran i varje sovrum

I likhet med hotellet i USA finansierades hotellet i Skottland av en insamlingskampanj på crowdfundingsajten Indiego. Det skotska hotellet kommer ha 26 rum. Samtliga rum blir utrustade med en egen ölkran och minikylar fyllda med hantverksöl från olika tillverkare. En del rum kommer även ha utsikt över bryggeriet och gäster ska kunna gå på guidade rundturer på anläggningen.  

Det här hotellet i Skottland har en ölkran i varje sovrum

Om allt går enligt plan öppnar hotellet i Ohio i slutet av 2018. Hotellet i Skottland planeras öppna något senare, under 2019. 

Nya spa-anläggningen i Skottland där allt handlar om gin

Världens 10 bästa destinationer för ölnördar


Text: Johanna Jackson • 2018-02-23
NyhetStorbritannienSkottland

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen