Annons
Annons
Foto: Istock/The Cauldron Wizarding Pub & Inn.

Foto: Istock/The Cauldron Wizarding Pub & Inn.

Nyhet

Drömpuben för trollkarlsfans och Harry Potter-nördar kan öppna i London nästa år

Svävande ljus och ölglas som fylls på med hjälp av trollstavar. En magisk pub vid namn Cauldron Wizarding Pub & Inn kan komma till London nästa år.

Text: Johanna Jackson • 2017-06-05 Uppdaterad 2021-06-23

I alla fall om entreprenören Matthew Cortland, som är upphovsmakaren till konceptet, får sin vilja igenom. Den 26 juni – 20 år efter att den första Harry Potter-boken gavs ut – kommer han starta en insamlingskampanj på Kickstarter för att försöka realisera konceptet.

Puben kommer enligt Cortland att använda teknologi för att skapa illusioner om magi och inredningen och maten kommer att vara inspirerad av fiktiva världar från litterära verk som Berättelsen om Narnia, Sagan om ringen och Harry Potter-böckerna. 

Drömpuben för trollkarlsfans och Harry Potter-nördar kan öppna i London nästa år
Foto: The Cauldron Wizarding Pub & Inn.

Cauldron Wizarding Pub & Inn kommer att se sliten och charmigt rustik ut och vara fylld med detaljer som levande tavlor och eldstäder som startas med hjälp av trollstavar och röststyrning. Det skriver Business Insider.

Insamlingskampanjen pågår fram till den 31 juli (Harry Potters födelsedag) och ifall målet nås är planen att baren öppnar i mars 2018.  

10 måsten i London för Harry Potter-nördar

Magiska ljusfenomen som kommer att förtrolla dig

6 pittoreska städer i Europa som är som hämtade ur en saga


Text: Johanna Jackson • 2017-06-05
NyhetLondon

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top