Foto: Alec Wilson/ Creative Commons.

Nyhet

Flyg till USA för under 1000-lappen

Idag är det Sverigepremiär för det isländska lågprisbolaget Wow Air. Förutom förbindelser till Reykjavik lockar flygbolaget med flygbiljetter till USA för så lite som 999 kr.

Text: Johanna Jackson • 2015-09-23

Flygbolaget som har sin bas i den isländska huvudstaden har redan etablerad sig i Köpenhamn och London och idag lanserade Wow Airs bokningsajt även i Sverige. 

Flygningarna till USA kommer att gå från Stockholm Västerås flygplats via Reykjavik där bolaget har direktförbindelser med Boston och Baltimore International Airport som ligger mitt emellan Baltimore och Washington DC, skriver Travel News.

Priserna för en enkelbiljett till Washington DC och Boston kommer vara så billiga som 999 kr enligt flygbolaget. För de som endast vill till Reykjavik börjar den billigaste enkelbiljetten på 699 kr. Men då ingår varken mat eller incheckat bagage utan enbart ett handbagage på upp till fem kilo.

I vår kommer trafiken igång med fyra avgångar i veckan från Stockholm Västerås och enligt Skúli Mogenset, Wow Airs vd och grundare kommer flygbolaget snart presentera ytterligare två destinationer i USA. Vilka dessa är vill han inte avslöja men de kommer att ligga på östkusten och det handlar inte om New York, säger han till Travel News. 

Svarta listan: Här är resebranschens värstingar

Så är det att flyga med ”världens sämsta flygbolag”

14 tecken på att du dejtar en vagabond


Text: Johanna Jackson • 2015-09-23
Nyhet

Scroll to Top