Annons
Annons
Ett WOW air-plan landar på Västerås flygplats. Flygbolaget kommer att erbjuda direktflyg till Reykjavik från 519 kr. Foto: Henrik Mill.

Ett WOW air-plan landar på Västerås flygplats. Flygbolaget kommer att erbjuda direktflyg till Reykjavik från 519 kr. Foto: Henrik Mill.

Nyhet

Isländska lågprisbolaget WOW air gör Sverigepremiär

Igår gjorde det isländska lågprisbolaget WOW air premiär i Sverige. Flygbolaget erbjuder resor till Reykjavik samt till flera destinationer i USA från Stockholm-Västerås flygplats.

Text: Johanna Jackson • 2016-05-20 Uppdaterad 2021-06-23
Annons

Under gårdagen, den 19 maj, lyfte det första WOW air-planet från Västerås flygplats. Det nya lågprisbolaget erbjuder direktflyg till Reykjavik med fyra avgångar i veckan och från Island erbjuds direktflyg till Boston, Washington D.C., Montréal och Toronto.

Från och med juni i år kommer flygbolaget även erbjuda direktflyg från Reykjavik till San Francisco och Los Angeles.

– Vi på WOW air är stolta och glada över att nu äntligen börja flyga från Sverige. Och för att vara ett nytt lågprisflygbolag på en ny marknad går bokningarna över förväntan, säger Skúli Mogensen, vd och grundare av WOW air, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare går det att flyga direkt till Reykjavik med Icelandair från Arlanda och Landvetter och med Icelandair och SAS från Kastrup, Köpenhamn.

Island: Magisk roadtrip landet runt

Ny rapport: Här är de lyckligaste länderna i världen

Varmvattenpoolen i den isländska vildmarken där du badar gratis – om du hittar den


Text: Johanna Jackson • 2016-05-20
NyhetReykjavik

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top