Annons
Annons
Foto: Istock.

Foto: Istock.

Nyhet

Norwegian utökar direktflygen till Los Angeles

Norwegian storsatsar på USA. I vinter ökar flygbolaget antalet avgångar till Los Angeles från samtliga skandinaviska huvudstäder.

Text: Johanna Jackson • 2017-08-30 Uppdaterad 2021-06-23

Norwegian utökar antalet avgångar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Los Angeles från två till tre avgångar i veckan, en ökning med 50 procent. Totalt blir det nio avgångar i veckan – tre från respektive stad.

– Vi märker att det finns en stor efterfrågan på våra direktlinjer från Skandinavien till Los Angeles och är därför glada över att kunna erbjuda våra resenärer ett ännu större utbud. Sedan vi lanserade direktflyg till USA från Stockholm, Köpenhamn och Oslo har våra 787 Dreamliner i princip varit helt fulla både i Economy och Premium, men särskilt i Premium där passagerarna får en ännu bekvämare resa till attraktiva priser, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian i ett pressmeddelande.  

Det nya programmet kommer gälla från oktober för Oslo och Stockholm och från december i Köpenhamn. Från Stockholm kommer linjen att trafikeras på tisdagar, torsdagar och lördagar.

Cityguide Los Angeles – 30 tips du inte får missa i Downtown LA

Svag dollar – nu är det billigt att semestra i USA


Text: Johanna Jackson • 2017-08-30
NyhetFlyg

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen