Annons
Annons
En destinationsnyhet från Köpenhamn är den klassiska semesterorten Rhodos i Grekland. Foto: GettyImages

En destinationsnyhet från Köpenhamn är den klassiska semesterorten Rhodos i Grekland. Foto: GettyImages

Nyhet

Sas flyger till 5 helt nya destinationer från Köpenhamn och Oslo

Flygbolaget SAS öppnar totalt 14 nya direktlinjer och 5 helt nya destinationer från Skandinavien under sommaren 2020. Biljettsläpp av sommarens nyheter sker den 30 september.

Text: Helle Kikerpuu • 2019-09-30 Uppdaterad 2021-06-23

Till sommaren 2020 erbjuder SAS nya direktlinjer och destinationer och ökar turtätheten till resmål runt Medelhavet i södra Europa.

– Det är glädjande att så många väljer att resa med SAS under semestermånaderna. Vi utvecklar kontinuerligt vårt erbjudande för att det ska passa våra resenärers önskemål, och det gör mig stolt att vi nu kan presentera ett fint utbud med attraktiva, säsongsanpassade resmål för våra resenärer till nästa sommar, säger Karl Sandlund, EVP Commercial, SAS.

Fyra nya resmål från Köpenhamn

Sommarnyheter från Köpenhamn är italienska Bari, montenegrinska Tivat och kroatiska Zadar, alla tre semesterpärlor vid Adriatiska havet, som erbjuder fantastiska vatten och pittoreska, historiska omgivningar. En fjärde destinationsnyhet från den danska huvudstaden är den klassiska semesterorten Rhodos i Grekland.

Samtidigt fortsätter Spanien att locka resenärer från Skandinavien, och SAS startar därför en direktlinje från Oslo till Valencia. Även från Danmark och Århus ökar intresset för Spanien, och SAS utökar antalet flygningar till Malaga, Palma (Mallorca) och Alicante.

Från Stockholm ökar SAS turtätheten och förlänger säsongen till Beirut, en efterfrågad nyhet av många resenärer som upptäckt staden, eller har anknytning till regionen. Luxemburg får en utökad turtäthet från Arlanda med fler avgångar och blir därmed en året runt-destination. 

Även rutten från Oslo till Kyiv, som introducerades till hösten 2019, fortsätter över sommarperioden och blir därmed en direktlinje under hela året. Förbindelserna österut förbättras även från Danmark då rutten från Köpenhamn till Sankt Petersburg i Ryssland öppnar upp igen.

Biljettsläpp av sommarens nyheter sker den 30 september.

SAS öppnar ny linje mellan Stockholm och Sevilla

48 timmar i Sankt Petersburg – lyxiga ägg, ölnördar och saluhallsjazz


Text: Helle Kikerpuu • 2019-09-30
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen