Annons
Annons
Foto: Once Upon

Foto: Once Upon

Nyhet

Skapa en fotobok tillsammans och föreviga era semesterminnen

Vi lever i en tid då de flesta knäpper tusentals bilder men att framkalla dem är inte lika vanligt längre. Med hjälp av den nya appen Once Upon kan man skapa fotoböcker från semestern direkt i mobilen – och det unika är att alla i resesällskapet kan hjälpas åt och jobba i boken samtidigt.

Text: Linnéa Axelsson • 2019-06-28 Uppdaterad 2021-06-23

Den svenska appen Once Upon är den första i världen med funktionen att man kan skapa en fotobok tillsammans men i varsin mobil. 

– Det är enkelt, man sparar en massa tid och alla får chansen att bidra med både bilder och sin kreativitet. Sen är det fantastiskt kul att skapa något tillsammans, säger Once Upons vd Lina Andersson. 

Lina Andersson förklarar hur det fungerar. 

– Hela gänget laddar ner appen, en av personerna skapar boken och bjuder sedan in de som vill vara med och bidra med sina bilder. Sedan placerar var och en bilder på uppslag i boken direkt från sin mobil. Man hjälps åt och det är ingen väntan på att se hur det blir utan allt som händer uppdateras med en gång, säger hon. 

Under sommaren erbjuds 20 procent rabatt på alla fotoböcker där man samarbetat. Appen finns tillgänglig både på App Store och Google Play.

Allt fler länder inför miljözoner – ökade krav på bilresenärer

Tågluffa i Sverige i sommar med nya tågluffarkorten


Text: Linnéa Axelsson • 2019-06-28
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen