Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Nyhet

Sugen på tågsemester! Ny bok: Ta tåget

Nu är den här: boken om tågresande jorden runt. Följ med på räls i Sverige, Norge, Indien, Sri Lanka, Schweiz, Frankrike, Italien, Turkiet, Kina och USA. I boken får vi också resa på spår som leder bakåt i historien – och in i framtiden.

Text: Redaktionen • 2019-09-20 Uppdaterad 2021-09-15

Som hängiven resenär sedan åttiotalet var Vagabonds redaktör Per J Andersson en av de första som vurmade för tåget. Äntligen har debatten hunnit ikapp. I Ta tåget tar han oss med genom tågets historia, via de tidiga järnvägarna, höghastighetstågens revolution och allt däremellan.

Följ med resor på Polarexpressen, Orientexpressen och Alpexpressen, på långsamma tåg i Indien och Sri Lanka med blommande sällskapsliv och på räls från kust till kust i USA.

Det är en personlig bok som bjuder på praktiska tips för tågresenären och på samma gång en historisk odyssé, en klimatbok och en hoppfull uppmaning att inte sluta resa – bara göra det hållbart.

Per J Andersson var med och grundade Vagabond 1987 och har skrivit ett flertal guide- och reportageböcker, samt dokumentärromanen New Delhi Borås, hittills översatt till 16 språk. Hans senaste bok, För den som reser är världen vacker, omfamnades av en enig kritikerkår.

Specialpris för Vagabondläsare:

189:-

(Ord butikspris 279:-)

Klicka här för att beställa ditt ex!


Text: Redaktionen • 2019-09-20
NyhetBoktipsTågresor

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen