Annons
Annons
Flyg och sen tågluff – låter det lockande? I så fall har Ving resan för dig. Foto: GettyImages

Flyg och sen tågluff – låter det lockande? I så fall har Ving resan för dig. Foto: GettyImages

Nyhet

Ving lanserar kombinationsresor med tåg och flyg i Europa

Efterfrågan på tågresor har fått flera researrangörer att byta fokus. Nu börjar Ving sälja paket som gör det möjligt att flyga in till en stad och sedan resa runt i landet på räls med Interrails så kallade One country pass.

Text: Helle Kikerpuu • 2019-12-20 Uppdaterad 2021-06-23

Under 2019 har Ving lanserat två gruppresor med tåg och vandring, och nu utökas erbjudandet ytterligare genom ett samarbete med partnern Trainplanet, skriver Ving i ett pressmeddelande.

Vagabond skrev om tågsajten som lanserades den 6 december 2019. 

Läs mer här: Idag lanseras en ny onlinetjänst där du kan boka tåg i hela Europa

Lanseras i sex länder

Möjligheteten att kombinera tåg, flyg och hotell lanseras först i sex utvalda områden/länder; Italien, Spanien, Frankrike och Benelux-länderna med Belgien, Holland och Luxemburg.

– Det känns väldigt roligt att vi så här lagom till jul kan utöka vårt breda semesterprogram med ännu ett erbjudande med tågresor. Vi tuffar på och denna gång med ett upplägg som vi tror passar betydligt fler resenärer. Det flexibla upplägget innebär att kunderna får uppleva flera resor i en med många spännande platser, häftiga storstäder och upplevelser. Vi har tagit fram flera förslag på resrutter, men som alltid med Ving kan man skräddarsy sin egen resa, säger Fredrik Henriksson, nordisk kommunikationschef, Ving.

Reslängderna är flexibla och man kan själv välja datum, hur länge man vill stanna på resmålen och om man vill lägga till eller ta bort något resmål förutsatt att de finns i Vings program. Resorna sker helt på egen hand utan färdledare.

Satsningen är ett sätt att vara mer flexibel för den som älskar att resa med tåg och vill se mer, men för den som helt vill skippa flygresan och bara resa med tåg är det kanske inte en kombination som lockar.

Pris: Kombinationsresa i Italien ”Milano, Florens, Pisa och Rom”, 6 dagar inklusive ”One country pass” med tåg, hotell och flyg, pris från 11 750 kronor.

 

Håll dig uppdaterad med Vagabonds nyhetsbrev och få tips, nyheter och inspiration direkt i inkorgen.

 

Idag lanseras en ny onlinetjänst där du kan boka tåg i hela Europa

"Dubbla budskap från Vings nya ägare"

SJ börjar åter boka tåg i utlandet


Text: Helle Kikerpuu • 2019-12-20
NyhetTågresor

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen