Annons
Annons
Foto: Istock.

Foto: Istock.

Restips

Resebyrån avslöjar: De roligaste frågorna vi fått från våra kunder

Finns det gott kaffe på hotellet? Kommer jag att tvingas dela säng med en främling? När man ska ut och resa är det många frågor som ska besvaras. Och är man ovan resenär är det kanske inte så konstigt att det kommer en hel del lustiga frågor.

Text: Johanna Jackson • 2016-09-19 Uppdaterad 2021-06-23

Resebyrån Ebeach har grävt i sitt kundtjänstarkiv och sammanställt en lista med några av de mest annorlunda och roligaste frågorna som de fått från sina kunder.   

– Alla är inte lika resvana och dÙ?rför är det naturligt att det uppstår spännande frågor emellanåt. Tro det eller ej men ibland har det hänt att föräldrar missat att boka in ett av sina barn på resan, säger Rebecca Pettersson, marknadsansvarig på ebeach. 

Topp 10: Resenärernas roligaste frågor

1. Innan jag bokar vill jag att ni lovar mig att det kommer vara soligt och varmt under de datumen jag ska resa.

2. Är kaffet på hotellet gott? Det är ju faktiskt väldigt viktigt med kaffe.

3. Jag har bokat rum på ett lägenhetshotell. Skulle ni kunna bekräfta att det finns en brödkniv att tillgå i kokvrån? Det är oerhört frustrerande att behöva skära bröd med en vanlig kniv.

4. Jag har bokat en resa tillsammans med min familj och mina svärföräldrar. Jag och min familj ska bo i ett rum och svärföräldrarna i ett annat. Finns det möjlighet att få rummen så långt ifrån varandra som möjligt?

5. Jag bokade en resa med er för några minuter sedan, men jag glömde att boka in ett av mina barn. Hur gör jag?

6. Vi är tre personer som bokat en resa med er och vi har valt två dubbelrum. Betyder det att den av oss som bor själv i det ena dubbelrummet är tvungen att dela säng med en främling?

7. Flyget till Mallorca avgår klockan 15:15 och anländer klockan 20.05 och flyget hem avgår 12:25 och landar på Arlanda klockan 15:25. Enligt min uträkning tar det alltså na̙?stan fem timmar att resa dit och bara tre timmar hem, hur är detta möjligt?!

8. När vi bokade vår transferbuss stod det att resan från flygplatsen till hotellet beräknas ta 20 minuter. Resan tog bara 10 minuter, så vi har ju betalat för 10 minuter som vi inte utnyttjade. Kan man få en återbetalning på halva kostanden?

9. Min taxi har inte kommit än och jag är orolig att jag ska missa mitt flyg. Det står ”all taxes included” på min flygbiljett, så när kommer min taxi?

10. Jag skulle resa på semester med er nästa vecka men jag kan inte längre åka eftersom jag sitter i fängelse just nu. Kan jag flytta fram resan några månader? 

Gilla Vagabond på Facebook för fler artiklar om resor i ditt flöde!

18 absurda kommentarer som visar att svenskar behöver tagga ner och njuta mer av semestern

"Kan du boka ett extrarum till min älskarinna?" och 11 andra udda bokningsförfrågningar

12 häftiga platser som du antagligen aldrig kommer att få besöka


Text: Johanna Jackson • 2016-09-19
RestipsListor

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen