Annons
Annons
Bedövande vacker vandringsled på Kauai. Foto: Istock

Bedövande vacker vandringsled på Kauai. Foto: Istock

Restips

Nu är det extra billigt att flyga till Hawaii

Har du alltid drömt om Hawaiis dramatiska berg, vajande palmer och vackra stränder? Nu kan det vara dags att göra drömmen till verklighet. Priserna på flygbiljetter hit har nämligen rasat, enligt flera medier.

Text: Johanna Jackson • 2018-04-17 Uppdaterad 2021-06-22

Tack vare prispress och ökad konkurrens mellan flygbolagen är det fyndchans på flygbiljetter till Hawaii just nu från flera nordamerikanska städer. Och eftersom man oftast måste mellanlanda i USA för att ta sig till paradisöarna från Sverige gynnar det även oss soltörstande nordbor. Något som Omni var först med att uppmärksamma. 

Enligt Travel + Leisure visar färska sökningar att det går att få tag på biljetter tur och retur till flera av öarna för under 3 000 kronor. Några av de billigaste städerna att resa ifrån är Los Angeles, San Francisco och Seattle, men rabatterade priser går att finna i över 45 städer i USA och Kanada.  

Då det går att flyga från både Arlanda och Köpenhamn till USA för under 2 000 kronor med lämpligt lågprisbolag skulle man alltså kunna snickra ihop en resa till öarna för drygt 5 000 kronor, med lite flyt och framförhållning. 

Inte helt fy skam om du frågar oss! 

Vill du ha tips på vad du inte får missa på Oahu eller Big Island? Spana in vår guide.

9 måsten på drömlika Oahu, Hawaii

Vart ska man åka utomlands i maj? 10 trevliga resmål


Text: Johanna Jackson • 2018-04-17
RestipsFlyg

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen