Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Restips

Vinnaren i Vagabonds tävling på Instagram korad

Nu har vi utsett vinnaren i Vagabonds fototävling på Instagram som anordnades i samarbete med Nikon. Vilken fröjd det var att gå igenom alla era vackra och inspirerande tävlingsbidrag. Vi hurrar för Carl Danielsson som knep första plats.

Text: Redaktionen • 2018-11-28 Uppdaterad 2021-06-22

Med sin läckra giraffbild fick Carl Danielsson inte bara oss att längta ut i världen, utan gav oss också ett gott skratt. Stort grattis till vinsten av systemkameran Nikon D3500!

Carl Danielsson, Stockholm

Berätta om vinnarbilden! 

– Jag har tagit tjänstledigt ett halvår och jobbar nu med biståndsarbete i Kenya. Giraffbilden är från när jag var i Nairobi och besökte ett giraffcenter som tar hand om giraffer som råkat illa ut. Jag stod på en avsats när giraffbebisen kom nära och jag kunde mata den med pellets.

Var kommer ditt fotointresse från? 

– Det kommer från pappa som fotade mycket när vi var små. En dag gav han mig och mina syskon varsin kamera. Att fota är naturligt för mig. Att få skapa något fint men också få vara kreativ. Det roligaste är egentligen att komma hem från en resa och titta tillbaka på alla vackra bilder. 

Vart går din drömfotoresa?

 – Jag tycker att alla länder är vackra på sitt sätt, så egentligen har jag inget drömresmål. Just nu försöker jag uppleva så mycket jag kan inom Kenya. Imorgon åker jag till nationalreservatet Masai Mara och över jul ska jag vandra i Mount Kenya. Jag kommer nog komma hem med väldigt häftiga bilder.  

Vinnaren i Vagabonds tävling på Instagram korad
Här är vinnarbilden! Foto: Carl Danielsson.

Tävlingen arrangerades i samarbete med Nikon. På hashtaggen #VagabondNikon kan ni se alla bidragen. 

Experten tipsar: Så fotar du vilda djur på resan


Text: Redaktionen • 2018-11-28
Restips

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen