Annons
Annons

1001742.jpg

Nyhet

Europas bästa hotellbar ligger i Göteborg

Nykomling i Göteborg blev korad till Europas bästa hotellbar i den årliga tävlingen European Hospitality Awards.

Text: Johanna Jackson • 2014-11-13 Uppdaterad 2021-06-23

Nästa gång du är på jakt efter ett hotell med skönt barhäng så behöver du inte åka längre än till Sveriges egna “Lilla London”. Restaurangen och den tillhörande baren Cuckoos Nest i Radisons Blu Riverside Hotel i Göteborg blev nämligen utnämnd som Europas bästa i kategorin hotellbarer i den prestigefulla tävlingen European Hospitality Awards.

Hotellet öppnade så sent som i mars förra året och förutom årets pris tog hotellet även hem priset för “Europas bäst designade bar” i fjolårets tävling.

Europas bästa hotellbar ligger i Göteborg

Baren, som har ett extra stort utbud av gin och gindrinkar, ligger i anslutning till hotellets reception och är tänkt att vara en mötesplats både för lokalbefolkningen och för hotellgästerna. Designen beskrivs som ett mellanting av ett vetenskapslabb och ett gammalt bibliotek.

– Jag är så otroligt stolt över att ha vunnit denna prestigefyllda tävling. Vi tävlar tillsammans med toppskiktet i hotell- och restaurangvärlden, så det är verkligen en ära. Vårt koncept är verkligen unikt, genuint och något som vi är stolta över, säger Malin Franck, vd på Radisson Blu Riverside Hotel.

Läs mer:


Text: Johanna Jackson • 2014-11-13
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top