• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Gråtande bebis utlöste slagsmål på planet

  En diskussion över en skrikande bebis urartade ombord på Air Chinas inrikesflyg mot Hongkong förra veckan. Minst tre kvinnor var inblandade i bråket som fick piloten att hota med nödlandning.

  Gråtande bebis utlöste slagsmål på planet

  Incidenten uppstod strax efter att planet lyfte från staden Chongqing mot Hongkong klockan 9 på onsdagsmorgonen. Diskussionen började enligt tidningen Daily Mail när två kvinnor väcktes av en skrikande bebis och klagade till mamman, 27-åriga Chan Juan Sung.

  Grälet trappades upp och blev så hetsigt att planets pilot hotade med att vända tillbaka för en nödlandning om kvinnorna inte blev sams.

  När de två kvinnorna som började bråket sedan fällde ner sina stolryggar till max var tumultet ett faktum – kvinnorna började slåss.

  Passageraren Xiong Wan bevittnade händelsen från första parkett:

  – Jag satt bredvid dem när de manade kvinnan att få tyst på barnet.

  – Hon började skrika tillbaka på dem och innan jag visste vad som hände hade hon lutat sig över sätet och slog till en av dem. De började sedan slå tillbaka och hela helvetet bröt loss.

  Som tur var lyckades kabinpersonalen stoppa slagsmålet och flyget kunde landa i Hongkong på beräknad tid. Polisen hade blivit informerad och fanns på plats för att förhöra passagerarna.

  Incidenten uppmärksammandes först av lokala medier men efter att Steve Herrman länkat till nyheten på Twitter spreds den snabbt i västerländska medier. 

  Relaterade artiklar:

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!