Annons
Annons
Lindos Akropolis, Rhodos. Foto: Istock.

Lindos Akropolis, Rhodos. Foto: Istock.

Grekland

Flyg direkt till Rhodos i sommar med SAS

I sommar blir det enklare för folk i Stockholmsområdet att flyga direkt till Medelhavet och Rhodos. Med start i juni börjar SAS flyga till ön från Arlanda med två avgångar i veckan.

Text: Johanna Jackson • 2018-03-01 Uppdaterad 2021-06-23

I dagsläget flyger SAS direkt från Stockholm till Aten, Thessaloniki, Chania på Kreta och Mykonos. Nu lanserar man ytterligare en direktlinje till Grekland. Flyget till Rhodos kommer att ta 4 timmar och 50 minuter och gå varje lördag och onsdag mellan den 23 juni och 4 augusti. 

– Vi fortsätter att anpassa våra destinationer efter våra resenärers önskemål, och ser att allt fler vill resa med oss på fritiden, inte minst på sommaren. I år storsatsar vi förutom på Grekland, nu med Rhodos som femte destination från Stockholm, även på Portugal, Italien, Spanien och Kroatien med nya eller fler linjer under sommaren till bland annat Lissabon, Palma, Verona, Malaga och även Beirut via Köpenhamn, säger Anders Wahlström, försäljningschef, SAS Sverige.

Rhodos är den största och sydligaste ön i den grekiska ögruppen Tolvöarna. Förutom sol och bad lockas turister hit bland annat för vandring. 

10 grekiska öar du (förmodligen) aldrig hört talas om

Greklands 16 vackraste stränder kommer få dig att längta till sommaren


Text: Johanna Jackson • 2018-03-01
GreklandNyhetFlyg

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen