Annons
Annons
Sevilla är kontrasternas stad – med allt från pampiga byggnader och torg till mysiga gränder. Foto: GettyImages

Sevilla är kontrasternas stad – med allt från pampiga byggnader och torg till mysiga gränder. Foto: GettyImages

Nyhet

SAS öppnar ny linje mellan Stockholm och Sevilla

Från och med 29 februari 2020 flyger SAS till Sevilla, i Spanien, från Stockholm Arlanda. Den nya direktlinjen kommer att flygas på lördagar fram till den 16 maj.

Text: Helle Kikerpuu • 2019-09-12 Uppdaterad 2021-06-23

Staden Sevilla är känd för bland annat sin gotiska katedral, flamencon och slottet El Alcazar. I området kring Sevilla finns fina möjligheter att spela golf året runt tack vare medelhavsklimatet. I närheten finns kustområden som Cadiz och Huelva med långsträckta stränder för bad och vattensport.

– Vi är glada över att kunna erbjuda ytterligare en ny flyglinje till Spanien, som är ett uppskattat och populärt resmål. Sevilla är en destination med en fascinerande historia och ger nya möjligheter för våra resenärer att upptäcka Andalusien, säger Karl Sandlund, EVP Commerciali i ett pressmeddelande.

SAS kommer att flyga rutten till Sevilla med nya Airbus 320neo-plan, som är bland de tystaste och mest bränslesnåla på marknaden.

Sevilla blir SAS sjätte destination i Spanien från Sverige, efter Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Palma de Mallorca och Malaga. 

Biljetterna släpps till försäljning den 12 september.

Vinets väg

Guide till Priorat


Text: Helle Kikerpuu • 2019-09-12
NyhetSpanienFlyg

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen