Annons
Annons
Är du ett fan av Batman - då kanske det här smakar? Foto: Wonderland Restaurants Ltd./Facebook

Är du ett fan av Batman - då kanske det här smakar? Foto: Wonderland Restaurants Ltd./Facebook

Storbritannien

Ny mystisk Batman-restaurang öppnar i London

Plötsligt fanns det ett okänt konto på Instagram som hette – Park Row London. Nu har det visat sig att kontot var det första steget för en sprillans ny temarestaurang i London – inspirerat av Batman.

Text: Helle Kikerpuu • 2020-02-22 Uppdaterad 2021-06-22

I oktober förra året startades Instagram-kontot Park Row London. På kontot postades först nio bilder som tillsammans stavade orden ”PARK ROW” men inget mer skrevs i kommentarerna.

En tid senare fylldes kontot på med ytterligare sex bilder som tillsammans visade en restaurang med en skulptur av en pingvin i mitten av en bar. Till den första av de nya bilderna medföljde kontots första kommentar som löd: ”The Iceberg Lounge”. Inlägget taggades även det officiella DC Comics Instagram-kontot och en hashtagg för #ThePenguin.

Bilderna är de första från Park Row, som kallar sig en ”uppslukande DC Comics restaurangupplevelse” som enligt uppgift öppnas i London senare i år. Det är med andra ord en temarestaurang inspirerad av Batman.

Men det är inte bara EN restaurang. Enligt sajten Big Hospitality kommer den 18 000 kvadratmeter stora ytan inhysa fem olika restauranger och tre barer.

Ny mystisk Batman-restaurang öppnar i London
Park Row öppnar i London. Foto: Wonderland Restaurants Ltd./Facebook

De olika restaurangerna kommer att ha olika teman; The Penguin’s Iceberg Lounge, som anspelar på Batmanskurken ”Pingvinen”, kommer att ha liveunderhållning och servera internationell mat. Det kommer även finnas en Harley Quinn-inspirerad omakase-restaurang och en lönnkrog för skurkar som heter Old Gotham City. På Pennyworth’s, som är inspirerad av butlern Alfred, kommer det serveras klassisk brittisk mat.

Till sista kan man även slå på stort på lyxrestaurangen The Monarch Theatre (namngett efter biografen där Bruce Waynes föräldrar mördades). Även namnet Park Row är taget från stadsdelen i Gotham City där biografen låg och föräldrarna mördades.

När det nya temarestaurangkomplexet öppnar är oklart, men på Park Rows Instagram sattes taggarna #NewOpening #Spring på varje inlägg. Det ser ut att våras för Batman!

Adress: 77 Brewer St, Soho, London

 

Gilla Vagabond på Facebook för mer resenyheter, tips och inspiration i ditt flöde.

Äta i London: Kyrkan med vinkällare, ginbar och restauranger

Berlins bästa barer – 30 favoriter

Megastor Harry Potter-butik öppnar i New York


Text: Helle Kikerpuu • 2020-02-22
StorbritannienLondonMat och dryck

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen