Annons
Annons
Att kela med hundvalpar och dricka prosecco låter som en utmärkt kombo – inte sant? Foto: Courtesy Kimpton

Att kela med hundvalpar och dricka prosecco låter som en utmärkt kombo – inte sant? Foto: Courtesy Kimpton

Nyhet

Här är perfekta hotellet för alla hundvalp- och proseccoälskare

Att det finns mat och dryck på room service-menyn när en bor på hotell är en bekvämlighet som de flesta känner till. Men nu har ett hotell i Denver i USA tagit tjänsten till en helt ny nivå – i samband med nationella hunddagen erbjuds ett unikt "valp och prosecco"-paket om man bokar en natt i någon av deras lyxsviter.

Text: Linnéa Axelsson • 2019-08-07 Uppdaterad 2021-06-23

Mellan den 23–26 augusti är det möjligt att få en timmes privat lektid med hundvalpar på rummet, om du bokar en lyxsvit på Kimpton Hotel Monaco, skriver Travel and Leisure

Det unika ”valp och prosecco”-paketet gynnar inte bara dig, utan även den lokala organisationen Lifeline Puppy Rescue, som hjälper till att rädda vanvårdade valpar. 50 procent av intäkterna från de bokade paketen kommer nämligen att doneras till organisationen. 

Antalet hundvalpar som kommer till rummet varierar från sex till tio, beroende på hur deras dagsform ser ut. Förutom den privata lektiden med valparna kommer även en valpexpert finnas tillgänglig och besvara alla frågor du kan tänkas ha som rör valpomsorg. 

Det är också möjligt att adoptera hundvalparna – men om du inte tycker att det låter som en så smart idé kan det vara klokt att ta det lite lugnt med proseccon. Annars kanske du kommer hem från semestern med en (eller kanske tio) nya familjemedlemmar.  

Kela med valpar på flygplatsen – här är det möjligt

48 timmar i Köpenhamn – gastronomi, design och spännande stadsdelar

Ta en yogaklass med lemurer? Här är det möjligt!


Text: Linnéa Axelsson • 2019-08-07
NyhetUSADenver

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen