Annons
Annons
Natalie Amyot från Frankrike blev gravid med en semesterflamma. Nu är på jakt efter fader till sitt blivande barn. Foto: Youtube/Natalie Amyot. Scrolla ner för videon.

Natalie Amyot från Frankrike blev gravid med en semesterflamma. Nu är på jakt efter fader till sitt blivande barn. Foto: Youtube/Natalie Amyot. Scrolla ner för videon.

Nyhet

Blev gravid med semesterflört – nu vill hon ha hjälp att hitta fadern

När Natalie Amyot kom hem till Frankrike efter semestern på den australienska guldkusten fick hon reda på att hon var gravid. Nu, tre månader senare, har hon återvänt till Australien i jakt på fadern till sitt ofödda barn. I en Youtube-video vädjar hon till allmänheten om hjälp att lokalisera mannen.

Text: Johanna Jackson • 2015-09-01 Uppdaterad 2021-06-23

”För mig så var det kärlek vid första ögonkastet” så beskriver Natalie sitt möte med mannen som spenderade sin sista natt i Australien med innan hon återvände hem till Frankrike. 

– För tre månader sen kom jag till Mooloolaba (en stad i Queensland reds anm.), jag hade en fantastisk tid och jag träffade fantastiska människor. På den sista kvällen festade vi och jag träffade en jättesöt kille – och för mig så var det kärlek vid första ögonkastet, säger hon i videon.

Blev gravid med semesterflört – nu vill hon ha hjälp att hitta fadern
Enligt Natalie träffade hon mannen på den irländska puben O’Mallyes Irish hotel i Mooloolaba. Foto: Youtube/Natalie Amyot. (Scrolla ner till slutet av artikeln för att se videon.)

Nästa morgon flög hon hem och sex veckor hemma i Frankrike upptäckte hon att hon var gravid och ville kontakta den blivande fadern. Problemet var bara att hon tappat sin telefon som innehöll mannens nummer.

Därför har hon flugit tillbaka till Australien med hopp att finna mannen. För att göra detta har hon spelat in videon och skapat en profil på Facebook där folk kan kontakta henne med tips. Hon beskriver honom som blond, solbränd, med blå ögon och 183 centimeter lång. 

I kommentarsfältet på videon påpekar en person att Natalie ”beskriver en kille som matchar ungefär halva befolkningen på guldkusten” varpå Natalie svarar” Jag vet, det är därför jag har spenderat mina sista pengar för att flytta hit för att finna honom”.

Liknade videor somJag hatar Thailand” och en video där en safari-guide tappar tålamodet totalt och skäller ut en av turisterna som vägrar lyssna, har dock visat sig vara iscensatta och Vagabond är medvetna om att även denna historia, som innehåller alla viktiga beståndsdelar av en romantisk film, kan vara ett spel för kulisserna… Men om videon är riktig så önskar vi henne naturligtvis all lycka till och hoppas att den mystiske mannen träder fram i ljuset och att hennes kärlek är besvarad. 

Här är säkerhetsgenomgången som får Sverige att kikna av skratt

Tidernas löjligaste säkerhetsvideo?

Rekord: Det här blir världens längsta flygning


Text: Johanna Jackson • 2015-09-01
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen