Annons
Annons
Till vänster: Bildsköna Basel ligger längs med Rhen-floden. Till höger: Färgglada hus i Bristol och ett Easyjet-plan. Foto: Istock.

Till vänster: Bildsköna Basel ligger längs med Rhen-floden. Till höger: Färgglada hus i Bristol och ett Easyjet-plan. Foto: Istock.

Nyhet

Två nya direktlinjer med Easyjet från Arlanda

Det brittiska lågprisbolaget Easyjet fortsätter att expandera i Stockholm. Med start i oktober 2017 startar flygbolaget två nya destinationer från Arlanda – brittiska Bristol och schweiziska Basel.

Text: Johanna Jackson • 2017-07-12 Uppdaterad 2021-06-23

Basel nära franska och tyska gränsen ligger bra till för den som vill utforska den populära staden Colmar eller åka skidor i till exempel Engelberg eller Andermatt. Från kulturella Bristol kan man i sin tur ta sig vidare till historiska grannstaden Bath eller vackra Cornwall

− EasyJet är ett av Europas största flygbolag och deras etableringstakt på Arlanda är naturligtvis mycket glädjande. På mindre än ett år har de startat fem direktlinjer från Stockholm. Det ger självklart fler alternativ för svenska resenärer, men gör det även möjligt för både turister och affärsresenärer att resa hit på ett smidigt sätt, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia, i ett pressmeddelande. 

De nya linjerna kommer att trafikeras två gånger i veckan.

Quiz: Huvudstäder i Europa – kan du få alla rätt?

10 platser du aldrig skulle gissa låg i Storbritannien


Text: Johanna Jackson • 2017-07-12
NyhetFlyg

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen