Annons
Annons
Det ikoniska huset från serien Fresh Prince i Bel Air öppnar portarna för Airbnb-gäster. Foto: Airbnb

Det ikoniska huset från serien Fresh Prince i Bel Air öppnar portarna för Airbnb-gäster. Foto: Airbnb

Nyhet

“Fresh Prince i Bel Air” huset hyrs ut via Airbnb

Serien "Fresh Prince i Bel Air" gjorde Will Smith till en superkändis och har fortsatt att rulla på TV och diverse streamingtjänster. Nu öppnas portarna till hans före detta kungarike och hyrs ut via Airbnb.

Text: Helle Kikerpuu • 2020-09-16 Uppdaterad 2021-06-23

Det har gått 30 år sedan Will Smith rullande upp på infarten och blev del av en av våra mest älskade TV-familjer. För att fira dessa oförglömliga minnen, viktiga livslärdomar och skratt som hållit i sig flera decennier kommer “The Fresh Prince” återigen vända upp och ner på  staden där hans herravälde inleddes.

Skådespelaren och entreprenören, Will Smith, adderar nu Airbnb-värd till sitt långa CV och öppnar porten till hans före detta “kungarike” så att fans kan skapa egna minnen, trots att han aldrig ens öppnat dÙ�rren till huset som fick föreställa seriens epicentrum.

Känn dig som kunglighet i Bel Air! Foto: Airbnb
Will Smith blev världskändis som “Fresh Prince i Bel Air”. Foto: Airbnb

Den välbekanta bostaden är precis lika fin som den var när “The Fresh Prince” kallade den sitt hem. Vågad graffitikonst, lyxig interiör, tidlösa familjeporträtt och “Philly cheesesteaks” serverade på silverfat kommer att transportera gästerna rakt in till gräddhyllan – moster och farbror ingår ej.

Gästen har tillgång ena flygeln med lyxigt sovrum, badrum, en loungedel vid poolen och en elegant matsal.

Från och med 29 september kl. 20 kommer grupper om två få chansen att boka en av fem nostalgiska övernattningar i Wills del av huset den 2, 5, 8, 11 och 14 oktober. Bokningarna kostar endast cirka 260 kronor (30 dollar), då det var 30 år sedan det världsberömda huset blev en ikon inom populärkulturen.

Donation till välgörenhet

För att fira den familjekänsla och gemenskap som Will Smith och hans vänner gav oss alla kommer Airbnb att göra en donation till the Boys & Girls Club of Philadelphia – en välgörenhetsorganisation som stöttar ungdomar, inklusive de som behöver det allra mest, genom att erbjuda utveckling och program för att bygga färdigheter och kompetens, fritidsaktiviteter och verktyg för genomförande.

Intresserade gäster bör känna till att husreglerna ligger strikt i linje med lokala riktlinjer för Covid-19 och att de som skickar en förfrågan om att boka måste kunna bevisa att de är boende i Los Angeles County och att de för närvarande bor i samma hushåll, för att minimera risker. 

Vi får bara hoppas att fler gäster från hela världen snart kan boka in sig när reserestriktionerna lättas!

Checka in på slott i Polen som inte kostar skjortan

Hotellet i Tokyo där din "smarta" säng väcker dig

Världens bästa hostel för soloresenärer

7 exklusiva lyxklubbar i London


Text: Helle Kikerpuu • 2020-09-16
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top