Annons
Annons

Vy kör till svenska fjällen och norska Narvik. Foto: VY Tåg AB

Nyhet

Nattåget Norrland släpper julbiljetter och utökar trafiken från Karlstad

Vy Tåg utökar sin trafik, och öppnar möjligheten för värmlänningar att åka från Karlstad till Norrbottens fjällvärld på en biljett.

Text: • 2021-10-14 Uppdaterad 2021-10-14

Nu går det att boka biljett med Nattåget Norrland under jul- och nyårshelgerna och fram till den 28 februari 2022. Från den 25 oktober öppnar även trafiken till Narvik för den som reser in i Norge.

I samma veva utökar Vy Tåg sin trafik med avgångar mellan Karlstad och Stockholms central under vissa dagar, via Örebro och Västerås. Detta i ett samarbete med Värmlandstrafik. Det innebär att resenärer från Värmland kan resa hela vägen från Karlstad till Riksgränsen och Narvik på samma biljett, med byte i Stockholm. Tidtabellen är anpassad till Nattåget Norrlands avgångar från Stockholm.

– Vi börjar med att erbjuda denna möjlighet då intresset är extra stort, alltså i anslutning till julen, sportlovet och påsklovet, säger Vy Tågs marknadschef Marie Torneus.

Det är redan ett hårt tryck på bokningarna inför jul- och nyårshelgerna.

– Ett tips till våra värmlandsresenärer är att vara tidigt ute med att boka sina resor om de vill åka tryggt och klimatsmart till Norrland under julen, säger Vy Tågs marknadschef Marie Torneus.

Läs mer på vy.se för tidtabeller och biljetter!


Text: • 2021-10-14
NyhetTågresor

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen