Annons
Annons
På Londons nudist-restaurang behöver du inte oroa dig för vad du ska ha på dig. Foto: Bigstock.

På Londons nudist-restaurang behöver du inte oroa dig för vad du ska ha på dig. Foto: Bigstock.

Nyhet

Nu öppnar Londons första naken-restaurang

Har du någon gång blivit sen till en middag för att du inte kunnat bestämma vad du ska ha på dig? På restaurang The Bunyadi som öppnar i London i juni kommer i alla fall klädbestyr vara ett problem mindre att oroa sig för, här äter gästerna nämligen helt näck.

Text: Johanna Jackson • 2016-04-29 Uppdaterad 2021-06-23

Att vissa restauranger har strikta klädkoder har vi ju alla hört talas om men har du någonsin varit på en restaurang där alla går i adamsdräkten? Det kommer bli verklighet när The Bunyadi slår upp portarna i juni. Restaurangen kommer att vara en så kallad pop up-restaurang vilket betyder att den är tillfällig, och kommer bara vara öppen fram till september. 

Nu öppnar Londons första naken-restaurang
Så här kommer bordsplaceringen se ut. Foto: The Buyandi.

Ett besök på The Bunyadi börjar fullt påklätt i baren, därefter kan de som vill gå vidare till omklädningsrummen för att klä av sig. Därefter blir man visad till sitt bord, som är upplyst av stearinljus och dolt bakom bambuskÙ?rmar, så helt blottat är man inte. Att vara naken är dessutom frivilligt och det finns också en avdelning av restaurangen där gästerna är påklädda.

– Vi vill att människor ska få chansen att uppleva och njuta av en utekväll utan några som helst föroreningar, utan kemikalier, artificiella färger, elektricitet, telefoner och till och med utan kläder, om de vill, säger Seb Lyall, som är grundare av konceptet, till brittiska Metro. 

Läget är än så länge inte avslöjat men restaurangen kommer att öppna någonstans i centrala London. Och intresset är redan skyhögt – över 4 000 personer har skrivit upp sig på väntelistan.

Även serveringspersonalen kommer att vara nakna, men oroa er inte – kökspersonalen kommer att behålla kläderna på. 

10 barer med det lilla extra i London

24 timmar i Londons West End

Naket på semestern – nio avklädda tips

Världens 50 farligaste storstäder – hela listan


Text: Johanna Jackson • 2016-04-29
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen