Foto: Peter Houlihan.

Nyhet

Ryanair introducerar ny biljettklass – det här ingår

Idag lanserar Ryanair en ny biljettklass som går under namnet Leisure Plus. Med den får resenärerna bland annat välja sittplats och ta med sig ett bagage på upp till 20 kilo.

Text: Johanna Jackson • 2016-06-20

Nu kan resenärer som flyger med lågprisbolaget Ryanair och som vill lyxa till det välja mellan två plusklasser – Leisure Plus och Business Plus. Det nya alternativet – Leisure Plus – är en mellanklassbiljett och inkluderar prioriterad ombordstigning, platsreservation och ett incheckat bagage, skriver Expressen.  Priset på att uppgradera sin resa till den nya klassen börjar från 51.99€, eller cirka 490 kronor. 

– Efter omfattande feedback från våra kunder är Leisure Plus särskilt utformat för fritidskunder, säger Ryanairs marknadschef Kenny Jacobs i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare har Ryanair klasserna Regular, där man bara får ha med sig en kabinväska på max 10 kilo och inte får välja säte, samt Business Plus, som ger en förtur i säkerhetskontrollen, gratis check-in vid desk, ett premium-säte, prioriterad ombordstigning och möjlighet att ändra sin biljett. 

Se bilderna på SAS lyxflyg från förr

Bildextra: Är det här Europas lyxigaste flygplan?

Kika in i kabinpersonalens hemliga sovrum på flygplanen


Text: Johanna Jackson • 2016-06-20
Nyhet

Scroll to Top