Annons
Annons
Annons
Foto: Viura Hotel

Foto: Viura Hotel

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Spanska Turistbyrån
Partner

Vinn en resa i vinets tecken – upplev La Rioja från sin bästa sida

La Rioja är en av Spaniens absolut bästa vinregioner. Denna fascinerande och lyckosamma del av landet erbjuder lugn och harmoni blandat med kulinariska upplevelser. Här lagras det goda vinet i väntan på att få ackompanjera den ideala maträtten. Nu kan du vinna en resa för två till La Rioja och tre nätter på det exklusiva Viura Hotel.

Text: Spanska Turistbyrån • 2017-05-23 Uppdaterad 2021-06-23

Viura Hotel ligger i Villabuena de AIlava, en liten medeltida by omgiven av berg och vingårdar. Hotellet har en annorlunda design och består av spännande kuber i olika storlekar med imponerande panoramafönster. Det har blivit omskrivet i flera stora internationella livsstils- och resemagasin.

Det avkopplande landskapet och det vackra boendet ger en exklusiv känsla. Hotellets restaurang serverar mat från en väl komponerad meny, som baserats på köken i Baskien och Rioja. Det här är verkligen ett ställe som erbjuder njutning för alla sinnen. Här kan du läsa mer om hotellet.

Nu kan du vinna en vistelse på Viura Hotel. 

I priset ingår:

  • Flyg t/r till Bilbao.
  • Tre hotellnätter i dubbelrum på Viura inklusive frukost.  

Så här gör du för att tävla

Svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna en resa till den fantastiska Rioja-regionen och en vistelse på Viura Hotel.

Lycka till!

Vinn en resa i vinets tecken – upplev La Rioja från sin bästa sida

Text: Spanska Turistbyrån • 2017-05-23
PartnerUnderbara Spanien

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top