Annons
Annons

1531914.jpg

Restips

New York får gigantiskt bollhav för vuxna

Har du alltid drömt om att kasta dig ner i ett gigantiskt bollhav utan dömande blickar från andra föräldrar på leklandet? Boka då en biljett till New York och bege dig till Soho där dina drömmar kan slå in.

Text: Johanna Jackson • 2018-08-29 Uppdaterad 2021-06-22

Havet som rymmer en halv miljon turkosa bollar är en del av den Instagramvänliga konstutställningen Color Factory. Utställningen öppnade den 20 augusti och kommer hålla öppet på obestämd tid, enligt Dezeen. 

Här finns en rad installationer utspridda på en yta av drygt 1 800 kvadratmeter, som är lika färggranna som fantasifulla. Förutom bollhavet finns här ett neonblinkande dansgolv i sann 70-talsanda, ett tak i hundra färger, ett ballongrum och ett interaktivt personlighetstest som leder till olika fotobås.  

New York får gigantiskt bollhav för vuxna

Biljetter kostar 38 dollar och enligt arrangörerna brukar ett besök vara i ungefär en timme. Med biljetten ingår även en rad små söta bakverk och snacks uppdelade bland de olika rummen. Efter besöket får man även en karta med några av Lower Manhattans mest färgglada gatukonstverk som man kan fortsätta upptäcka på egen hand. 

Bästa burgarna i New York – klassiker och nya favoriter

5 sommarresor med bil i USA – Vagabonds chefredaktör tipsar


Text: Johanna Jackson • 2018-08-29
Restips

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen