Annons
Annons
Säg hej till selfies och solocharter. Foto: Getty Images

Säg hej till selfies och solocharter. Foto: Getty Images

Restips

Så ska soloresenärer lockas till chartern

Researrangören Apollo lanserar resor anpassade för soloresenärer med fullspäckade program och erbjudanden skräddarsydda för resenärer som vill resa på egen hand.

Text: Helle Kikerpuu • 2019-05-16 Uppdaterad 2019-05-16

För att locka en, vad Apollo kallar, “annars bortglömd” grupp resenärer utökar researrangören utbudet av paketerade soloresor.

– Vi ser att svenskarnas resemönster och livsstil förändras till att bli allt mer självständig. Allt fler söker sig på egen hand till nya äventyr – inte nödvändigtvis för att man vill vara ensam utan istället för att på egen hand upptäcka nya miljöer, kulturer och bekantskaper, säger Clara Larsson som är pressansvarig på Apollo.

I och med lanseringen ombrandar Apollo sina koncepthotell under utvalda veckor i sommar. Familjekonceptet Apollo Mondo Family blir Apollo Mondo Solo Family, Apollo Mondo Duo blir Apollo Mondo Solo och Apollo Sports blir till Apollo Sports Solo.

Under solo-veckorna bjuder hotellen på fullspäckade program och sociala samankomster, med bland annat vinprovning, picknick i solnedgången, mingel, yoga, träning och gemensamma middagar.

– Vi har konstruerat olika typer av soloresor så att de ska passa för olika livsfaser och livsstilar, vare sig du reser helt själv och vill koppla av på ett vuxenhotell, är en singelförälder och vill resa iväg med dina barn eller helt enkelt vill träffa likasinnade på ett av våra träningshotell, säger Clara Larsson.

Vill du läsa mer om solo-veckorna kan du besöka Apollos hemsida.


Text: Helle Kikerpuu • 2019-05-16
Restips

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top